Virtualisering

Byt fokus från underhåll till effektivitet och nyskapande

Mångårig erfarenhet av virtualisering
IT-Total erbjuder full kompetens inom virtualiseringslösningar från alla stora leverantörer såsom VMWare, Microsoft och Citrix. Virtualisering är tekniken när ni vill använda er IT-utrustning optimalt och maximera era IT-investeringar. De flesta av våra anställda har arbetat mer än 10 år med applikation- skrivbords- och server-virtualisering, mobilitet och Microsoft infrastrukturtjänster.


Dynamiskt och flexibelt datacenter

Förenkla IT-infrastrukturen och skapa ett dynamiskt och flexibelt datacenter med beprövade produkter för server- och datacentervirtualisering. Låt de nya dynamiska virtuella infrastrukturerna hanteras automatiskt och få snabba leveransen av IT-tjänster, öka driftseffektiviteten, garantera regelefterlevnaden och minska riskerna. Hela idén med virtualisering är att spara pengar genom att utnyttja resurser på ett mera effektivt sätt. Det gäller både hårdvara, energi (ström och kyla) och tid.


Anpassa tekniken efter era behov

IT-Total arbetar med virtualisering inom samtliga komponenter, till exempel servrar, lagring, klienter och nätverk. Vi bygger miljön tekniskt rätt och ser över vilka SLA-krav som verksamheten kräver. Med klientvirtualisering eller klient som en hanterad tjänst kan ni bygga upp en mer flexibel IT-infrastruktur och hjälpa verksamheten att reagera snabbare på möjligheter och förändringar på marknaden. Distribuera applikationer och datorskrivbord snabbare och enklare till flera slags klienter – till sänkt kostnad och med ökade servicenivåer. Flytta datorskrivborden på filialkontor till molnet och leverera dem som hanterad tjänst var de än behövs, med bibehållen kontroll och säkerhet.


Inför virtualisering i hela IT-infrastrukturen

Virtualisering fungerar med många typer av maskinvara och programvara, däribland lagrings-, nätverks- och säkerhetsprodukter. Våra lösningar bygger alltid på öppna standarder vad gäller licensiering och kompatibilitet, så lösningen bäst uppfyller era behov utan att ni behöver välja särskilda tillverkare.

Virtualisering VMWare Microsoft Citrix