Klientportalen

Med Klientportalen får ni en komplett molntjänst för klienthantering

Vi har redan ett klientverktyg - använd det ni också!
Med Klientportalen får ni en komplett tjänst som inkluderar era applikationer och hårdvarumodeller, allting via säker kommunikation och med det snabbaste och enklaste verktyget på marknad. Ni betalar en månadsavgift och kan istället koncentrera er på kärnverksamhet.

• Spara tid och pengar med automatiserade installationer.
• Kom igång omedelbart utan uppstartskostnader.
• Skalbar lösning med fullständig priskontroll.
• Underhållsfri driftslösning som inkluderar paketering av era applikationer

Komplett funktion på plats imorgon!
Frigör den tid ni idag lägger på att installera datorer, uppgradera applikationer och felsöka problem. Med Klientportal erhålls en komplett tjänst som inkluderar era programvaror och hårdvarumodeller, allting via säker kommunikation och med det snabbaste och enklaste verktyget på marknaden. Klientportal passar alla företag och organisationer som vill effektivisera sin klienthantering i syfte att spara pengar. Redan imorgon kan ni vara igång med en fullt automatiserad hantering av organisationens datorer och applikationer.

En molntjänst under vårt tak
Med Klientportal erhålls ett färdigt verktyg som molntjänst för att installera datorer och distribuera applikationer. Systemet underhålls i en säker driftmiljö, vilket innebär att ni får löpande tillgång till operativsystem, hårdvarucertifieringar och paketerade applikationer samtidigt som tjänstens tillgänglighet säkerställs. Låt oss sköta tekniken medan ni administrerar er klientmiljö effektivare och billigare än idag.

En säker tjänst i trygga händer
Klientportal bygger på senaste tekniken och med säkerhet som högsta prioritet. All kommunikation sker med krypterad trafik och gränssnittet nås endast med ett certifikat knutet till er organisation. Klientportal baseras på den svenska produkten upKeeper® som har mer än 15 års erfarenhet av att hantera automatiska installationer. Skillnaden mellan upKeeper och konkurrerande produkter är enkelheten och snabbheten. Där de flesta liknande verktyg faller på sin komplexitet och svårighet att implementera sätter upKeeper grundläggande funktioner i fokus så att ni snabbt kan komma igång och direkt se besparingseffekter. Fler än 100 000 installerade datorer vittnar om detta!